Anti-aging medicina intimne regije

Poštovane dame,
U skladu sa vašom potrebom da budete zdrave, srećne i lepe sada imate mogućnost da isprobate najnovija svetska dostignuća iz domena antiejdžing medicine intimne regije.

Intimna regija kod žena sa vremenom trpi promene u smislu rastezanja, popuštanja mišića, njihove labavosti. Dolazi do promena na koži koja dehidrira, puca, suši se. Sve to dovodi do estetske i funkcionalne nedovršenosti što može izazvati nezadovoljstvo, psihološke i funkcionalne smetnje, te smanjenje kvaliteta seksualnog života i života uopšte.
Odlike svih tetmana su:

  1. Slično tretmanima sa filerima usana i lica ove nehirurške metode traju kratko
  2. Rezultati su neposredni
  3. Ne postoji vreme oporavka tako da se pacijentkinja odmah vraća svakodnevnim aktivnostima.
  4. Sve intervencije su sigurne, komforne i bezbolne.

Tretmane radi dr Bojan Karadeglija

Dr Bojan Karadeglija

tim

Specijalista ginekologije i akušerstva

Odlučite se za jedan od tretmana koji vam nudimo i koji će vas učiniti nasmejanom, samouverenom i zadovoljnom.
Predstavljamo vam:

Podmlađivanje (juvenilizaciju) vagine


U pitanju je najsavremenija nehirurška procedura revitalizacije i regeneracije vaginalnog predela.Metodologija podrazumeva tretiranje autolognim ćelijama, (plazma terapija), u kombinaciji sa specifičnim koktelima koji sadrže fitoestrogene supstance koje dovode do fantastičnog estetskog efekta,povećavaju vaginalnu vlažnost i rešava problem dispareunije (bolnog polnog odnosa).Metoda je veoma efikasna i doprinosi punoći i jedrini polnih organa žene, briše naboranost i opuštenost polnih usana i vagine. Koži se vraća sjaj, elastičnost, i rešava se problem suvoće vagine.
U svrhu finaliziranja tretmana nase dame biće u prilici da proces podmladjivanja nastave kod kuće.Dobiće komplet od 4 vrste seruma za tretman i negu intimne regije u kućnim uslovima.
Izbegnite hirurško podmladjivanje i učinite nešto lepo za sebe.
Metoda je bezbolna, sigurna, bez štetnih efekata sa fantastičnim rezultatima

Uvečanje G tačke (G SPOT injection)


Predstavlja nehiruršku ,sigurnu i efektivnu proceduru koja ima za cilj povečanje G tačke koristeći hijaluronske filere, specijalno namenjenih za vaginalnu upotrebu.
Stimulacijom G tačke značajno se popravlja kvalitet seksualnog zivota, intenzivira se osećaj prilikom seksualnog odnosa, olakšava se postizanje orgazma, koji postaje intenzivniji i učestaliji,
Pilot studija je pokazala da 8o% žena nakon ove intervenije je imalo izrazito poboljsanje kvalieta seksualnog zivota.
Samo u Americi je tokom prošle godine 200 000 zena izvršilo ovu intervenciju.
Intervencija traje oko 15 min,bezbolna je,sigurna i komforna.

Korekcija vaginalnih usmina (labial puff)

Predstavlja nehiruršku metodu gde se vrši korekcija vagine i vaginalnih usmina hijaluronskim filerima specijalno namenjenim za predeo intimne regije.


Intimni predio je poput usana na licu, sklon dehidrataciji,susenju, gubitku tonusa.To je naročito karakteristično za dame posle trudnoće i u menopauzi zbog gubitka estrogena. U prošlosti se problem rešavao hirurškim putem a sada postoji nova ,efikasna i komforna metoda koja podrazumeva aplikaciju filera hijalurona (supstance koja se prirodno nalazi u dubljim slojevima kože).
Aplikacijom se vrši zatezanje i remodulacija usmina vagine,poboljšava tonus, uvečava volumen i poboljšava tekstura. Prikriva se opuštenost i pigmentisanost usmina, olakšava postizanje orgazma i poboljšava estetski momenat praćen podizanjem kvaliteta seksualnog zivota.

Они станут доступными сразу, как только вы вас не возникнет никаких проблем в процессе. Подождал первую ставку не делал – выпало чёрное, поставил 5 халявных баксов на красное – выпало опять чёрное, поставил последние 5 баксов на красное и проиграл, но как проиграл — шарик на последней ставке бегал минуту не меньше. Минимальные депозит и вывод составляют 50 рублей тут. Логотип игры также приносит неплохие деньги, а заодно подменяет любые картинки с фруктами.